fredag den 14. august 2009

Folkekirken i opløsning.

Søndag 16 aug 2009 opfordrer præster og teologer, danskere til at møde op, og konvertere til humanismen. Samtidig vil samtlige folkekirker, i følge Ritzau, komme med en erklæring:
"På søndag prædikes i alle landets kirker over bibelteksten Tempelrensningen. Den handler om, at Jesus kom til Jerusalem og blev vred over, at tempelpladsen var fyldt med kræmmere og handelsfolk."

Historien om tempelrensningen kort fortalt:
Jesus (Gud & Helligånden) afsløres som hæler og dyremishandler, da han ridder på et stjålet føl (ikke en voksen hest), ind i Jerusalem. Efter at have overnattet i Betania, hvor hans gode ven Lazarus kommer fra, viser det sig at den kristne Gud (Jesus & Helligånden) er en bedrager, som ikke har skabt universet. Han ved ikke hvornår der er figner på et figentræ, og bliver på grund af sin afsløring, så hidsig at han skælder en plante ud. Senere dør træet, og han bruger det som et skræmmebillede mod vantro.
Lidt senere på Tempelpladsen i Jerusalem, begår han omfattende hærværk mod mindre erhvervsvirksomheder, og kalder dem for røvere. Dette opskræmmer naturligvis befolkningen, især da Jesus (Gud & Helligånden) nægter at argumentere for sine kriminelle handlinger.

Folkekirken indrømmer dermed sit manglende grundlag, og opløser naturligvis sig selv. Det var osse på tide. Bibelselvskabet får de sidste ord:

"Hvis vi ser Mark 11, 15-19 i relation til den historiske viden, man har om templet på Jesus’ tid, er det en pointe, at templet
(=Folkekirken. Folkekirkens Dødshjælps tilføjelse.) ikke alene var et kultisk sted, men også en stor virksomhed, som skaffede arbejde til mange tusinde mennesker, (=Statsansatte teologer. Folkekirkens Dødshjælps tilføjelse.) og hvor vekselkursen for de penge, der var i omløb, (=Kirkeskatteprocenten. Folkekirkens Dødshjælps tilføjelse.) blev fastlagt. Det jødiske Råd var den øverste jødiske beslutningstager under den romerske besættelse, og det hørte til i templet." (Bibelselskabet)

Ingen kommentarer: